Informatieavond over Hoogewaard

Koudekerk a/d Rijn, 28 september 2012

Op dinsdag 2 oktober 2012 organiseert de gemeente Rijnwoude een informatiebijeenkomst over de herstructurering van het bedrijventerrein Hoogewaard.

De bijeenkomst wordt gehouden bij het bedrijf Spanbeton, Hoogewaard 207/209 in Koudekerk aan den Rijn. De bijeenkomst begint om 20.00 uur.

De afgelopen maanden heeft de gemeente samen met de Stichting Hoogewaard Bedrijven gewerkt aan het opstellen van een visie voor de herstructurering. Het college van burgemeester en wethouders wil deze visie aan omwonenden en belanghebbenden toelichten en afspraken maken om samen met omwonenden en belanghebbenden, de visie uit te werken tot concrete plannen.

Tijdens de informatiebijeenkomst wil de gemeente het samenstellen van een klankbordgroep aan de orde stellen om de komende maanden inhoud te geven aan de uitwerking van de visie in uw directe omgeving. Wij willen graag van u weten of u bereid bent in de klankbordgroep deel te nemen of een vertegenwoordiger of vertegenwoordigende instantie door te geven om namens de omgeving en belanghebbenden zitting te nemen in de klankbordgroep.

Programma:

  • 19.45 uur - Inloop met koffie / thee
  • 20.00 uur - Welkom door de wethouder Herman Haarman
  • 20.10 uur - Toelichting op de visie en beoogde vervolgstappen in het herstructureringsproces door de projectleider, de heer Blaauwendraad
  • 21.00 uur - Gelegenheid tot het stellen van vragen
  • 21.30 uur - Afsluiting en aanmelding klankbordgroep herstructurering Hoogewaard

Voor meer informatie over het bedrijventerrein Hoogewaard wordt u verwezen naar de website van gemeente, www.rijnwoude.nl.

Dit artikel is overgenomen uit een persbericht van de Gemeente Rijnwoude. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.