Sheryll Ketting uit Boskoop vermist

Boskoop, 22 augustus 2012

De politie heeft woensdagmiddag een landelijke opsporingsactie opgezet naar de vermiste Sheryll Ketting uit Boskoop. Een misdrijf wordt niet uitgesloten door de politie.

Het veertienjarige meisje wordt sinds vorige week zondag vermist. Ze is mogelijk op het treinstation van Alphen a/d Rijn opgewacht door een loverboy.

De moeder van het kind zei vorige week dat een vriendin Sheryll over de telefoon hoorde afspreken dat een jongen haar in Alphen zou ophalen. Het zou gaan om een vriend van een meisje uit Kettings groep in de crisisopvang. Zij was juist in Nijkerk (Gelderland) opgenomen als slachtoffer van een loverboy.

De Boskoopse heeft die avond de trein vanuit Boskoop naar Alphen genomen. Sheryll was in Boskoop bij haar moeder, maar is na haar verlof nooit in Nijkerk aangekomen. De moeder maakt zich grote zorgen en vreest dat zij opnieuw in handen is gevallen van een loverboy. Er zijn tips binnengekomen dat ze in Den Helder zou zijn, maar de aanwijzingen hebben (nog) niet tot succes geleid.

Op het moment van haar verdwijning droeg Sheryll Ketting een zwarte jurk met een grijze legging en zwarte schoenen. Mensen die meer weten over haar verblijfplaats kunnen bellen met de opsporingslijn: 0800-6070, de politie in hun woonplaats (0900-8844, anoniem: 0800-7000) of 112.

Bron: Alphen Stad FM