Sloop Agrifirm begin mei hervat

Koudekerk a/d Rijn, 1 mei 2012

Begin mei 2012 wordt de sloop van de gebouwen op het voormalige Agrifirm terrein in Koudekerk aan den Rijn hervat. VSM Sloopwerken BV uit Hazerswoude-Dorp gaat dit doen.

Dit bedrijf neemt ook de sloop- en asbestverwijdering voor zijn rekening. De sloop duurt tot eind augustus.

VSM Sloopwerken zal eerst de asbest uit het pand verwijderen en daarna het gebouw slopen. Hierdoor wordt gevaar voor asbestbesmetting tijdens de sloop vermeden. De aannemer zal sproei-installaties op de kranen toepassen om stofoverlast te voorkomen. Medewerkers van VSM Sloopwerken BV streven er naar overlast zoveel mogelijk te beperken.

In april 2011 is de sloop van het voormalige pand van Agrifirm in Koudekerk aan den Rijn stil gelegd. Sindsdien is uitgebreid en diepgaand dan voorheen onderzoek gedaan naar het voorkomen van asbest. Het onderzoek is afgerond en het werk is opnieuw aanbesteed.

Voor vragen kunnen inwoners terecht bij de heer V. de Groot, opzichter op het werk en bereikbaar via 06-47520615. Tijdens werkdagen wordt gesloopt van 7.00 uur tot 17.00 uur.

Dit artikel is overgenomen uit een persbericht van de Gemeente Rijnwoude. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.