ZZP-meeting in Het Anker

Rijnwoude, 30 januari 2012

Op vrijdag 10 februari is er een eerste bijeenkomst voor ZZP-ers in Het Anker in Hazerswoude-Rijndijk. Het is een informele bijeenkomst voor ervaren ZZP-ers.

In de afgelopen jaren is het aantal mensen dat werkt als ZZP-er enorm gestegen. Alleen al in 2011 zijn er 27.000 bijgekomen, wat het totaal aantal ZZP-ers in Nederland op zo’n 700.000 brengt. ZZP staat voor Zelfstandige Zonder Personeel. Het gaat dus om eenmansbedrijven. Een ZZP-er doet alles zelf, al dan niet bijgestaan door een levenspartner. Een ZZP-er moet dus dus eigenlijk een soort wondermens zijn die alles kan. In de praktijk is dat niet haalbaar.

Veel ZZP-ers zouden graag met elkaar praten om van elkaars ervaringen te leren. In Nederland worden daarom allerlei ZZP-meetings georganiseerd. Dat gaat nu ook in Rijnwoude gebeuren. Ervaren zelfstandigen kunnen dan met soortgenoten praten, in een informele sfeer en zonder tijdsdruk.

De meeting vindt plaats op vrijdagmorgen 10 februari in Het Anker in Hazerswoude-Rijndijk. Vanaf 9.30 uur is elke ZZP-er uit elke bedrijfstak welkom. Tussen 10.00 en 11.00 uur kunnen problemen worden besproken waar veel ZZP-ers tegenaan lopen. Vooraf en daarna is er alle gelegenheid om contacten te leggen en ervaringen uit te wisselen. Deelname is gratis. Iedereen betaalt z’n eigen consumpties. Lunchen is mogelijk.Graag vooraf aanmelden per e-mail: gejusvd@xs4all.nl

Bron: Omroep Rijnwoude