Vul de Bus van Serious

Rijnwoude, 25 november 2011

Op zaterdag 10 december is in Het Anker in Hazerswoude-Rijndijk de actiedag 'Vul de Bus van Serious'. Dan probeert Serious Request Rijnwoude zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het Glazen Huis.

Serious Request Rijnwoude is sinds de zomer al actief om bekendheid te geven aan de actie voor Serious Request en daarmee mensen enthousiast te maken om ook iets te gaan doen voor het Glazen Huis. Daarnaast organiseert de groep zelf acties als de verkoop van pleisters en de statiegeldactie. De klap op de vuurpijl moet de actiedag in Het Anker worden.

Voor bezoekers wordt het vooral een gezellige dag met een afwisselend aanbod. In de grote zaal van Het Anker treden koren op. Rainbow Colours, Popkoor Temperament, Rock Vocals en Mannenkoor De Troubadours verlenen hun medewerking. Daarbij bepaalt het publiek welke liederen zij spelen en zingen. Voor een mooi bedrag zingt het koor het betreffende lied.

Verder is er in de grote zaal onder andere de verkoop van diverse artikelen, onder meer tweedehands kerstspullen, kerstkaarten, pannenkoeken en bijvoorbeeld oliebollen. Daarnaast kan iedereen een gokje wagen bij het Rad van Avontuur.

Wie in de drukke tijd voor de feestdagen even tot rust wil komen, kan terecht voor een rug- of voetmassage of kan zijn persoonlijke steen laten bepalen. Wilt u graag actief bezig zijn? Dan kunt u meedoen aan een creatieve workshop.

Serious Request Rijnwoude nodigt alle Rijnwoudenaren van harte uit om ook een kijkje te komen nemen en mee te doen aan activiteiten.

Bron: Omroep Rijnwoude