Hazerswoudse Boys op zoek naar nieuwe trainer

Hazerswoude-Dorp, 25 november 2011

Hazerswoudse Boys gaat op zoek naar een andere hoofdtrainer voor het seizoen 2012-2013. De huidige trainer André Eggerding heeft aangegeven aan het einde van het seizoen te willen stoppen bij De Boys.

Ook het bestuur van de club is van mening dat het na een periode van 4,5 jaar tijd is voor een nieuw gezicht. De spelersgroep wordt geconsulteerd over de wensen die zij hebben en mede aan de hand hiervan wordt een profielschets voor de nieuwe trainer opgesteld.

Volgens voorzitter Nico Stolwijk is er een jonge spelersgroep. Daarom is het belangrijk dat een trainer heeft bewezen hiermee goed om te kunnen gaan. Stolwijk vindt dat de spelersgroep de laatste jaren te weinig progressie heeft gemaakt. Het is een mooie uitdaging voor een nieuwe hoofdtrainer om de potentie die er is om te zetten in prestaties.

Hazerswoudse Boys heeft na degradatie uit de 3e klassen een zeer slechte start gemaakt in de 4e klasse. De laatste weken lijkt het team echter het goede spoor weer gevonden te hebben. Van de meest recente 5 wedstrijden werden er 4 gewonnen en werd van de koploper onverdiend verloren. Nico Stolwijk hoopt dat deze prestatiecurve zich in de tweede helft van het seizoen voortzet, zodat André Eggerdink op een waardige wijze afscheid kan nemen.

Bron: Omroep Rijnwoude