Gemeente ABR lanceert website

Rijnwoude / Alphen / Boskoop, 5 september 2011

Vanaf vandaag is de nieuwe gezamenlijke website van de gemeenten Alphen a/d Rijn, Boskoop en Rijnwoude online. De website www.gemeenteabr.nl vormt het centrale informatiepunt waar alles te vinden is over de herindeling.

Op de website is ook het herindelingsontwerp in te zien dat op 30 juni 2011 door de drie gemeenteraden is vastgesteld. Via www.gemeenteabr.nl is het mogelijk om digitaal een zienswijze in te dienen. Op de nieuwe website is het verder mogelijk om vragen te stellen en interactief mee te denken. Elke maand schrijft een van de drie burgemeesters een weblog over zijn of haar ervaringen in relatie tot de herindeling.

De naam gemeente ABR staat voor de gemeenten Alphen aan den Rijn, Boskoop en Rijnwoude en is voorlopig de werknaam voor de nieuw te vormen gemeente.

Het herindelingsontwerp ligt vanaf vandaag acht weken ter inzage op de gemeentehuizen van de drie gemeenten en is te bekijken via www.gemeenteabr.nl. In deze periode is het mogelijk om een zienswijze in te dienen, dat kan via www.gemeenteabr.nl maar ook schriftelijk bij uw eigen gemeente.

Kijk voor meer informatie over gemeente ABR op www.gemeenteabr.nl en volg de nieuwe gemeente via twitter @gemeenteABR

Dit artikel is overgenomen uit een persbericht van de Gemeente Rijnwoude. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.