Inbraken in ‘aannemersbusjes’

Hazerswoude-Dorp, 11 augustus 2011

In augustus is in verschillende bestelbusjes in Hazerswoude-Dorp ingebroken. Het gaat om zogenaamde ‘aannemersbusjes’. Daarin ligt meestal gereedschap. Uit drie bestelbusjes werden gereedschappen meegenomen. Bij een vierde bestelbus werd een ruitje ingeslagen, maar werd niets meegenomen.

De inbraken vonden plaats in de periode van 6 tot 10 augustus. Doelwit waren bestelbusjes die geparkeerd stonden in de Breitnerlaan, Jan Lievenslaan, Josef Israelsstraat en het Westeinde.

Wijkagent Mart den Boer van Hazerswoude-Dorp adviseert de eigenaren van de ‘aannemersbusjes’ om in ieder geval het duurste gereedschap eruit te halen. Volgens hem is het onmogelijk om alles eruit te halen. De dieven zouden in ieder geval niet beloond moeten worden met duur gereedschap. Daarnaast adviseer hij om de bus op een plaats te parkeren waar er zicht op is en het liefst ook waar verlichting brandt.

Heeft u in de periode van 6 augustus tot en met 10 augustus iets gezien dat verband kan houden met de inbraken, bel de politie op 0900-8844 (lokaal tarief) of anoniem op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Dit artikel is overgenomen uit een persbericht van Politie Hollands Midden. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.