VVD-Raadsleden op werkbezoek in elkaars gemeente

Rijnwoude, 22 juni 2011

Raadsleden van de VVD uit Alphen, Boskoop en Rijnwoude gaan op 30 juni voor de fusie stemmen. Vooruitlopend daarop gaan de VVD- fracties van de drie gemeenten op zaterdag 25 juni per bus alvast bij elkaar op werkbezoek.

In de drie verkiezingsprogramma’s staat dat de VVD voor de fusie is tussen de gemeenten Alphen aan den Rijn, Boskoop en Rijnwoude. De fracties zijn dan ook verheugd dat het erop lijkt dat dit punt uit de VVD- programma’s na 30 juni kan worden uitgevoerd. Daaromwillen de fractieleden elkaar en elkaars gemeenten nog beter leren kennen met het oog op de gezamenlijke toekomst.

Zaterdag 25 juni rond 10.00 vertrekt de bus vanuit Avifauna voor een rondrit door Alphen aan den Rijn, Boskoop en Rijnwoude. In elk dorp worden bezienswaardige punten bezocht om een goede indruk te krijgen van de bijzondere dingen uit iedere kern of dorp. Tijdens de busrit brengen Raadsleden elkaar op de hoogte van de wetenswaardigheden uit het dorp of kern waar doorheen wordt gereden. Ook reizen belangstellende VVD- Statenleden mee in de bus.

Bron: Omroep Rijnwoude