Succesvolle jubileum taptoe van drumfanfare TTH

Hazerswoude Dorp, 21 juni 2011

Drumfanfare TTH uit Hazerswoude bestaat veertig jaar. Om dat te vieren organiseren werd op 18 juni een jubileumtaptoe georganiseerd. Daaraan nam een aantal topkorpsen deel.

De taptoe vond dit keer plaats op het terrein van Hazerswoudse Boys in Hazerswoude-Dorp. Het evenement werd officieel geopend door burgemeester Anja Latenstein. Ondanks de slechte weersvoorspellingen was er veel publiek op het evenement afgekomen.

De spits werd afgebeten door Show- en Marchingband AMIGO uit Leiden. Zij brachten hun swingende ‘Tom Jones-show’. Daarna nam Showkorps Juliana uit ’s Gravendeel de toeschouwers mee naar Volendam met muziek van bekende Volendamse artiesten zoals BZN, The Cats, Nick & Simon en Jan Smit. Veel indruk maakte het jeugdkorps van DVS uit Katwijk. Dit korps kwam met een ‘Doe Maar-show.’

De jubilerende Drumfanfare TTH uit Hazerswoude kwam met de première van hun nieuwe show 'Do you Remember This One?!’ Het was een optreden vol bekende klassiekers. Het vijfde korps van de avond is Drum- en Showfanfare Adest Musica uit Sassenheim. Hiermee had de organisatie een internationaal toporkest naar Hazerswoude gehaald.

De taptoe werd afgesloten door een gezamenlijk optreden van alle korpsen. Begeleid door een doedelzaakspeler brachten ze het sfeervolle 'Highland Cathedral'.

Bron: Omroep Rijnwoude