Nieuwe Jumbo Supermarkt in Hazerswoude-Rijndijk

Hazerswoude-Rijndijk, 23 maart 2011

Op 23 maart is de nieuwe Jumbo Supermarkt in Hazerswoude-Rijndijk feestelijk geopend. De nieuwe supermarkt is groter dan de oude Super de Boer.

In twee weken tijd is de Super de Boer omgebouwd tot Jumbo. De Jumbo Supermarkt heeft een verkoopvloeroppervlakte van ruim 800 vierkante meter, Omdat het voormalige Seven Days Center erbij is getrokken, is de nieuwe supermarkt een stuk groter dan de oude Super de Boer.

Alle medewerkers van de Super de Boer zijn overgegaan naar Jumbo. Daarnaast is het team uitgebreid met een aantal nieuwe mensen.

De nieuwe Jumbo Supermarkt werd geopend door Colette Cloosterman-van Eerd. Zij is de lid van de directie van Jumbo. Jumbo is een familiebedrijf. Alle aandelen zijn in handen van vader Karel van Eerd en zijn drie kinderen Frits, Colette en Monique.

In 2009 heeft Jumbo het hele concern van Super de Boer overgenomen. In februari 2010 is er een begin gemaakt met het ombouwen van de eerste Super de Boer-winkels naar Jumbo. Eind 2010 heeft Jumbo al 45 vestigingen van Super de Boer omgebouwd tot Jumbo. In 2011 wil Jumbo ruim 90 nieuwe vestigingen openen.

Bron: Omroep Rijnwoude