Verkiezingsavond live vanuit Benthuizen

Benthuizen, 28 februari 2011

Omroep Rijnwoude doet op woensdag 2 maart vanuit Benthuizen rechtstreeks verslag van de uitslagen van het referendum en de verkiezingen voor de Provinciale Staten.

Omroep Rijnwoude verzorgt in samenwerking met gemeente Rijnwoude op 2 maart aanstaande een directe uitzending vanuit De Tas in Benthuizen. Vanzelfsprekend is er aandacht voor de Provinciale Statenverkiezingen. Maar de meeste aandacht zal uitgaan naar de uitslag van het referendum.

Blijft Benthuizen bij Rijnwoude of wordt het een deel van Zoetermeer? Totdat de stemmen geteld zijn, worden bekende en minder bekende Benthuizenaren én lokale politici gevraagd naar hun voorkeur en waarom.

Radio Rijnwoude voert in de loop van de verkiezingsdag een exit poll uit. Daarom zal de omroep al vroeg in de avond een prognose kunnen doen van de uitslag van het referendum. Bovendien kan worden vastgesteld of er verband bestaat tussen de politieke voorkeur van de kiezers en hun stem bij het referendum.

Als de voorlopie uitslag van het referendum bekend, dan zal hij meteen bekend worden gemaakt in de De Tas en op de radio.

Belangstellenden kunnen de uitzending bijwonen. U bent vanaf 20.00 uur van harte welkom in De Tas.

Bron: Omroep Rijnwoude