Politie twittert tijdens Oud & Nieuw

Regio, 29 december 2010

Politie Hollands Midden twittert tijdens de komende jaarwisseling. De politie verspreidt dan via dit kanaal nieuws- en opsporingsberichten.

Wat doet de politie tijdens de jaarwisseling? Zijn er aanhoudingen voor rijden onder invloed, illegaal vuurwerk of assisteert de politie bij een brand? Dit en meer is te volgen op Twitter.

Politie Hollands Midden is op Twitter te volgen via @PolitieHM. De tweets van de politie zijn tijdens de jaarwisseling ook te volgen via de hashtag #oudennieuw.

Politie Hollands Midden zal voor de derde keer gedurende een grootschalig evenement twitteren. De eerste twee evenementen die konden worden gevolgd via Twitter waren Leidens Ontzet en kaarsjesavond in Gouda. Dit is positief ervaren en daarom wordt het nu ook tijdens de jaarwisseling ingezet.

Sinds 2008 heeft het korps Hollands Midden een eigen Twitteraccount. Twitter wordt gevuld met nieuws- en opsporingsberichten en het korps reageert op vragen van Twitteraars.

Dit artikel is overgenomen uit een persbericht van Politie Hollands Midden. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.