Informatiebijeenkomst Centrum voor Jeugd en Gezin

Rijnwoude, 14 december 2010

Op woensdag 2 februari organiseert de gemeente een bijeenkomst voor (gast)ouders, professionals, bestuurders en vrijwilligers van verenigingen en organisaties die zich met kinderen/jeugd bezig houden.

De avond begint met informatie over het CJG. Daarna is er tijd voor discussie. Denk hierbij aan: ‘Welke organisaties zouden zich kunnen aansluiten bij het CJG?’. Of: ‘Wat kan het CJG voor u betekenen?’

De bijeenkomst wordt gehouden in het gemeentehuis. Hij begint om 17.30 uur en duurt tot 20.00 uur. Voor degene(n) die zich aanmelden om mee te eten, staat er soep en broodjes klaar. Ook kan de informatiemarkt worden bezocht. Om 18.30 uur begint het programma.

Een CJG is een plaats waar ouder(s)/opvoeders, jongeren en beroepskrachten terecht kunnen voor informatie, advies en ondersteuning op het gebied van opgroeien en opvoeden. Rijnwoude heeft op dit moment nog geen inlooplocatie, maar al wel een eigen digitaal loket (www.cjgrijnwoude.nl), waar vragen over opvoeden en opgroeien worden beantwoord en waar u veel informatie over allerlei opvoedvragen kunt vinden.

Opgeven kan via communicatie@rijnwoude.nl. Geef ook aan of u mee wilt eten. Weet u het nog niet zeker, houd dan de Rijnwoude Koerier en www.rijnwoude.nl in de gaten.

Dit artikel is overgenomen uit een persbericht van de Gemeente Rijnwoude. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.