Open dag op nieuwe complex BSC’68

Benthuizen, 18 november 2010

Op 27 november organiseert voetbalvereniging BSB '69 uit een open dag op haar nieuwe sportcomplex. Ook zal op die dag symbolisch de eerste steen worden gelegd.

Op zaterdag 27 november zal van 10.00 tot 12.00 uur de bouwplaats van het sportpark “Ons nieuwe Erf” aan de Omleidingsweg in Benthuizen voor het publiek voor bezichtiging toegankelijk zijn. Tevens zal op die dag omstreeks 11.00 uur symbolisch de eerste steen door de ere-voorzitter van BSC’68, Fred Retel sr., en Aad Taal, de huidige voorzitter van de dorpsclub uit Benthuizen, worden ingemetseld.

De ontwikkeling van het nieuwe sportcomplex vordert gestaag. BSC’68 hoopt met ingang van het seizoen 2011-2012 hier te gaan spelen. Op vrijdag 19 november mogen de bouwvakkers aan het pannenbier, want dan is het hoogste punt van het clubgebouw bereikt. De grasvelden zijn inmiddels al aangelegd en de lichtmasten maken al enkele weken deel uit van de horizon.

Als de werkzaamheden naar wens verlopen, zal het clubgebouw in maart 2011 worden opgeleverd en in mei van dat jaar zal het kunstgrasveld gereed zijn. De verhuizing kan dan in de zomerperiode plaatsvinden.

Uiteraard zullen het afscheid van”Ons Erf”, het huidige sportpark van de voetbalvereniging, en de ingebruikname van het nieuwe sportcomplex worden omlijst met een aantal festiviteiten.

Bron: Omroep Rijnwoude