Sport Langs de Rijn zoekt medewerkers!

Rijwnoude, 22 augustus 2010

In het weekend van 4 september starten weer de uitzendingen van Sport Langs de Rijn op zaterdag en zondag !! Het sportprogramma van Radio Rijnwoude is haastig op zoek naar nieuwe medewerkers om het sportprogramma uit te kunnen zenden.

Lijkt het je leuk om radio te maken en lijkt het je leuk om Sport Langs de Rijn te presenteren, technieken, verslag of redactie te doen en ben je ouder dan 16 jaar. Neem contact met ons op. Ook al heeft u niet zoveel verstand van Sport, wij garanderen u dat u binnen het programma alsnog een leuke hobby kan uitoefenen.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op via: sport@radiorijnwoude.nl of bel tijdens de uitzending naar: 071-3413736. U kunt ook tijdens de uitzending in de studio langskomen aan de Frederik van Eedenplein 4B in Hazerswoude-Rijndijk en u wordt hartelijk ontvangen met een bakje koffie of thee om over u interesses te praten en wij kunnen je op weg helpen om mee te draaien in het 'sportteam''

Langs de Rijn wordt iedere zaterdag- en zondagmiddag uitgezonden tussen 14.00 en 17.00 uur (op zondag tot 18.00 uur) op Radio Rijnwoude.

Je blijft sportief op de hoogte met Langs de Rijn!

Bron: Omroep Rijnwoude