Poging tot bedrijfsinbraak in Koudekerk

Koudekerk a/d Rijn, 5 juli 2010

De politie heeft zondag 4 juli om 23.40 uur een 14-jarige jongen en een 49-jarige man uit Rotterdam en een 25-jarige vrouw uit Geertruidenberg aangehouden op verdenking van poging inbraak in een bedrijf aan de Hoogewaard in Koudekerk a/d Rijn.

Een getuige had de drie rond 23.15 uur zien lopen op het terrein en hield ze in de gaten omdat de man een betonschaar in zijn hand had. De drie personen zagen de getuige en zijn weggegaan en zijn verderop in hun bus gestapt.

De getuige heeft zijn auto gepakt en is ze even gevolgd. De politie was intussen gebeld en heeft de drie inzittenden van de bus staande gehouden en aangehouden op de Persant Snoepweg in Leiderdorp. De politie doet verder onderzoek.

Dit artikel is overgenomen uit een persbericht van Politie Hollands Midden. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.