Bernardus wint Radio Rijnwoude Toernooi

Benthuizen, 6 juni 2010

Het vierde Radio Rijnwoude Toernooi is bij de standaardteams gewonnen door Bernardus. Aan het toernooi namen alle Rijnwoudse voetbalclubs deel.

Met nog één wedstrijd te spelen stonden BSC '68 en Bernardus gelijk in punten, alleen het doelsaldo van BSC'68 was beter. BSC '68 speelde de laatste wedstrijd tegen Koudekerk gelijk met 1-1. Bernardus won met overtuigende cijfers van Hazerswoudse Boys en pakte hierdoor de cup met de grote oren.

Het team van Hazerswoudse Boys bestond uit spelers van lagere teams omdat het standaardteam een beslissingswedstrijd moest spelen tegen DWO voor promotie naar de 3de klasse.

In de ochtend werkten de hummels en de dames elk hun eigen toernooi af. In de middag speelden de standaardteams tegen elkaar met daar tussendoor de 35+ en 45+ mannen die 7 tegen 7 speelden.

Door het mooie weer was het erg gezellig het sportpark Ons Erf in Benthuizen en werd er tot in de late uren nagepraat over dit toernooi. De sportafdeling van Sport Langs de Rijn samen met BSC '68 spraken dan ook na afloop van een geslaagd toernooi.

Bron: Omroep Rijnwoude