Getuigen gezocht van aanrijding

Regio, 13 maart 2010

Op vrijdag 12 maart, omstreeks 14.45 uur, heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de kruising van de N207 met de Goudse Schouw.

Twee auto’s zijn op de kruising op elkaar gebotst. De bestuurders, een 46-jarige vrouw uit Zwammerdam en een man uit Gouda (leeftijd onbekend) zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De auto’s zijn weggetakeld.

De verkeersdienst van de politie is ter plaatse geweest voor onderzoek naar de eventuele oorzaak. De politie zou daarnaast graag in contact komen met getuigen die het ongeluk hebben zien gebeuren. Bent u getuige geweest, bel dan de politie op 0900-8844.

Door het ongeval waren een aantal belangrijke toegangswegen afgesloten, onder andere een deel van de Steekterweg en de Boskoopseweg. Automobilisten werden omgeleid. Agenten die bij de afsluitingen stonden kregen het zwaar te verduren. Sommige automobilisten konden en wilden niet begrijpen dat ze er niet door konden. De politie roept nogmaals op om respect en geduld. Het vervoeren van de slachtoffers en het vrijmaken van de weg kost nu eenmaal tijd.

Dit artikel is overgenomen uit een persbericht van Politie Hollands Midden. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.