Bert Bosch weer lijstrekker bij D66

Rijnwoude, 25 december 2009

Bert Bosch is opnieuw lijsttrekker van D66 bij de komende gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010. Dat is het resultaat van een interne verkiezingsronde bij de partij.

Bert Bosch is gepensioneerd huisarts en raadslid sinds 2002. Hij heeft met grote inzet de afgelopen jaren als eenmansfractie het vaandel van D66 Hoog gehouden. Hij heeft met gevoel voor humor op een constructieve manier oppositie gevoerd.

Volgens D66 is de lijst een mooie combinatie geworden van oud, ervaren, jong en talentvol. De eerste tien mensen op de lijst zijn

  1. Bert Bosch, Lijsttrekker
  2. Pieter Jan Morssink
  3. Kaspar Scheltema
  4. Floris Slikker
  5. Maria Loomans
  6. Hen Gerritse
  7. Herman Haarman
  8. Han de Roos
  9. Kees van den Bos
  10. Paul Gubbens

Pieter Jan Morssink, veertiger, ICT-consultant, weet naast zijn drukke baan en gezinsleven tijd vrij te maken voor het politieke werk. Hij is reeds vele jaren kritisch burgerlid van de Commissie Ruimtelijke Zaken van de gemeenteraad.

Kaspar Scheltema en Floris Slikker zijn beiden enthousiaste jonge aanstormende talenten van D66 en werkzaam in het bedrijfsleven. Kaspar houdt zich bezig met financieel strategisch beleid en duurzame innovaties. Floris is manager van interim management.

Maria Loomans is directeur van een sociale instelling en het meest ervaren D66 lid van allemaal. Zij heeft destijds mede de afdeling opgericht.

Het verkiezingsprogramma wordt bekend gemaakt tijdens een Nieuwjaarsontvangst op 1 januari 2010, 15.00 uur ten huizen van de lijsttrekker, Dorpsstraat 74, Hazerswoude-Dorp. Iedereen is daarbij welkom.

Bron: Omroep Rijnwoude