Medailles voor wandelaars

Hazerswoude-Dorp, 23 juni 2009

Voor de vijfde keer al weer, werd door het comité Avondvierdaagse Hazerswoude de wandelvierdaagse georganiseerd. Meer dan 430 mensen, groot en klein, liepen vorige week vier avonden in alle windstreken rond Hazerswoude-Dorp.

Het unieke van deze avondvierdaagse is dat de routes voeren door weilanden en landerijen. Over boerenlandpaden en door het mooie natuurschoon van het Groene Hart. Dit wordt mogelijk gemaakt door de medewerking van verschillende agrariërs. Sponsors zorgden ervoor dat er kleine versnaperingen konden worden uitgedeeld en vele vrijwilligers werkten eraan mee dat alles op een goede en veilige wijze verliep.

Op de laatste avond verzamelden de wandelaars zich bij het Dorpshuis en vandaar werd met bloemen in de hand en de drumfanfare TTH voorop, het laatste gedeelte van de route afgelegd. Ook de deelnemers aan de rolstoel-driedaagse van zorgcentrum De Driehof sloten zich bij dit laatste gedeelte aan. Op het Ambachtplein aangekomen, konden de deelnemers van zowel de 5 als de 10 kilometer, hun welverdiende medaille in ontvangst nemen.

Bron: witteweekblad.nl