BSC 68 wint Radio Rijnwoude Cup

Rijnwoude, 6 juni 2009

Afgelopen zaterdag 6 juni werd voor de derde maal gestreden om de Radio Rijnwoude Cup 2009. Het toernooi werd dit jaar gespeeld op het terrein van de Hazerswoudse Boys.

Aan dit toernooi deden alle voetbalclubs uit Rijnwoude mee. Dat waren BSC'68, Bernardus, Hazerswoudse Boys en vv Koudekerk. Dit jaar werd er ook gevoetbald door de dames en de hummels.

Het toernooi begon zaterdagochtend om 10.45 uur op het terrein van de Hazerswoudse Boys aan de Sportparklaan in Hazerswoude Dorp. Als eerste speelde de dames en de hummels en om 13.15 uurbegon het toernooi voor de standaard teams en om 14.00 de wedstrijden voor de 35+/45+-ers.

Wethouder Cees de Best sloot de dag af met bedankjes aan de clubs, de scheidsrechters, de toeschouwers en natuurlijk de vrijwilligers (van Radio Rijnwoude). Cees de Best deelde ook de beker uit.

De uitslag, van de standaard teams,zag er aan het einde van de dag als volgt uit:

  • 1. BSC 68
  • 2. Hazerswoudse Boys
  • 3. Bernardus
  • 4. vv Koudekerk

Radio Rijnwoude kan terugkijken op een geslaagde en sportieve dag. Volgend jaar zal de vierde editie plaatsvinden en dan op het sportpark van BSC 68. Trainer Aad Taal van BSC 68 bevestigde dit en deelde hun eigen huiswijn uit aan enkele personen die de dag mogelijk maakte. Onder andere ook aan de medewerkers van Radio Rijnwoude die de hele dag in touw waren om de live-uitzending mogelijk te kunnen maken.

Bron: Omroep Rijnwoude