Aanleg JOP Hazerswoude-Dorp

Hazerswoude-Dorp, 5 juni 2009

Maandag 8 juni 2009 start aannemingsbedrijf Van der Meer uit Benthuizen met de uitvoering van het project Aanleg JOP Hazerswoude-Dorp aan de Heerenlaan in Hazerswoude-Dorp.

De aanleg van de JOP bestaat uit het plaatsen van een overdekte zitplek, zitelementen, een voetbaldoel met ballenvanger en een nieuw ingericht bosplantsoen. Het bosplantsoen wordt vanaf de Heerenlaan ontsloten door een voetgangersbrug. Voor de aanliggende sportvoorzieningen worden aan het Oostvaartpad 25 parkeerplaatsen gerealiseerd. Ter hoogte van deze parkeervoorziening wordt een toegangsbrug voor fietsers en voetgangers aangelegd.

Zowel de JOP als de parkeervoorziening wordt voorzien van nieuwe verlichting. De werkzaamheden bezorgen de omwonenden en het overige verkeer mogelijk overlast. Hier wordt begrip om gevraagd. De uitvoeringsduur en de overlast proberen we tot een minimum te beperken. Er wordt verwacht dat de werkzaamheden, afhankelijk van de weersomstandigheden, binnen ca. 7 weken zijn uitgevoerd.

Dit artikel is overgenomen uit een persbericht van de Gemeente Rijnwoude. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.