Werkzaamheden Noordeinde (N455) eindelijk van start

Boskoop/Waddinxveen, 18 februari 2009

Na eerdere aankondigingen dat het Noordeinde tussen Waddinxveen en Boskoop enkele maanden dicht zou gaan, wegens werkzaamheden en deze steeds werden uitgesteld, zullen de werkzaamheden dan eindelijk van start gaan.

De provincie Zuid-Holland start op maandag 23 februari met onderhoudswerkzaamheden aan het Noordeinde tussen Boskoop en Waddinxveen. Als eerste is het gedeelte tussen rotonde Snijdelwijk en de Wadde aan de beurt.

De totale duur van het onderhoud bedraagt ruim vier maanden, uitgaande van gunstige weersomstandigheden. Er wordt gewerkt op werkdagen tussen 7:00 uur en 18:00 uur, maar de afzetting blijft 24 uur per dag van kracht.

Bestemmingsverkeer kan woningen en bedrijven blijven bereiken. Daarbij kan echter wel enige hinder optreden, bijvoorbeeld doordat men even moet wachten bij de afzetting of dat er verderweg geparkeerd moet worden. Doorgaand verkeer wordt omgeleid. Ook de bussen rijden in overleg met Connexxion via een omleidingsroute. De actuele dienstregeling is te vinden op de website van Connexxion.

De provincie doet er alles aan om het ongemak tot een minimum te beperken. Toch kan niet alle hinder voorkomen worden, de provincie vraagt daarom ook om begrip voor de tijdelijke overlast.

De volgorde van de werkzaamheden aan de overige gedeelten van het Noordeinde wordt later bekend. De provincie informeert hierover op haar website www.n455.nl.

Bron: Provincie Zuid-Holland