Dronken automobilist ramt auto

Koudekerk a/d Rijn, 13 oktober 2008

Een dronken automobilist heeft zaterdagmorgen vroeg een auto in Prins Bernhardstraat in Koudekerk geramd. De automobilist werd al voor de tweede keer voor rijden onder invloed aangehouden.

De 27-jarige automobilist reed rond 4 uur in de ochtend tegen in auto aan die in de Prins Bernhardstraat stond geparkeerd. Door de klap belandde deze auto tegen een andere geparkeerde auto. Er was veel materiële schade.

De politie hield de man aan en onderwierp hem aan een ademanalyse. De uitslag daarvan was 980 ug/l. Het was voor hem de tweede keer dat hij voor het rijden onder invloed werd aangehouden. In 2003 werd hij met 780 ug/l. betrapt.

Dit artikel is overgenomen uit een persbericht van Politie Hollands Midden. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.