Informatieavond over herindeling op maandag 30 juni

Rijnwoude, 25 juni 2008

Op maandag 30 juni organiseert de gemeente een informatiebijeenkomst over de ontwikkelingen rond de herindeling. Deze avond vindt plaats in het Dorpshuis, Pieter de Hooghstraat 3 in Hazerswoude-Dorp en begint om 20.00 uur.

Tijdens deze avond willen Raad en College van de gemeente Rijnwoude u op de hoogte brengen van wat er gebeurd is sinds de bijeenkomsten in januari van dit jaar. Ook wordt aangegeven welke stappen er in de nabije toekomst genomen moeten worden om tot het definitieve herindelingsbesluit te komen.

De avond ziet er zo uit:

  • 20.00-20.30 uur:Inloop / koffie en thee
  • 20.30-21.30 uur:Inleiding
  • 21.30-22.30 uur:Informele bijeenkomst met raadsleden en college

Dit artikel is overgenomen uit een persbericht van de Gemeente Rijnwoude. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.