Armin van Buuren trad weer op in Leiden

Leiderdorp, 6 mei 2008

DJ Armin van Buuren heeft op Koninginnedag weer een concert gegeven in Leiden. Zijn Queens Day Party was te zien en te horen op de Garenmarkt. Hij gaf dit gratis concert omdat hij vindt dat hij veel aan de stad heeft te danken.

Armin van Buuren is geboren in Leiden, maar opgegroeid aan de Hoogewaard in Koudekerk a/d Rijn. Hij is ondertussen uitgegroeid tot een van de meest succesvolle artiesten van Nederland. In 2007 werd hij in een verkiezing uitgeroepen tot beste DJ van de wereld. Daarvoor werden meer dan 345.000 stemmen uitgebracht in 220 landen. Onlangs trad hij op met zijn show Armin Only op in een uitverkochte jaarbeurs. Er waren 16.000 bezoekers. Zijn nieuwste album ‘Imagine’ kwam in vanuit het niets in één keer op de eerste plaatst in de album top 100. Binnenkort gaat hij met zijn show op tournee en zal hij onder meer een aantal concerten geven in Australië.

Radio Rijnwoude had een uitgebreid interview met hem in zijn studio in Leiderdorp. Daarin verteld hij over zij passie voor de dance-muziek.

Bron: Omroep Rijnwoude