Dierenshow met bondstentoonstelling in Boskoop

Boskoop, 14 december 2007

Kleindierensportvereniging Boskoop organiseert van 20 t/m 22 december voor de 35e keer een bondstentoonstelling om het ‘Kampioenschap’ van Zuid-Holland. Er zijn diverse titels te vergeven in de categorieën konijnen, cavia’s, grote hoenders, dwerghoenders, siervogels, watervogels en kleine knagers.

De allerbeste dieren en zeer veel soorten uit heel Zuid-Holland zijn er te zien. In totaal dingen 1400 dieren mee om de kampioenstitel.

De basisschoolleerlingen van Boskoop, Waddinxveen, Reeuwijk en Hazerswoude-Dorp hebben een vrijkaartje gekregen voor de vrijdagmiddag of de zaterdagmorgen. Voor de kinderen is er de knuffelhoek met konijnen, cavia’s en kuikentjes.

Op zaterdagmorgen 22 december, zijn er ook wedstrijden met cavia’s en een hanenkraaiwedstrijd. Erg leuk met voor iedereen een prijsje. Verder is er een bar voor een natje en een droogje en mensen kunnen een gokje wagen bij het rad van fortuin. Het meenemen van huisdieren is niet toegestaan.

De tentoonstelling is geopend op donderdag van 19.00 tot 22.00 uur; vrijdags van 10.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. De 35e bondstentoonstelling vindt plaats in een hal van de vroegere Boskoopse Veiling aan de Middelburgseweg in Boskoop.

Bron: Rob FM