Jongeren aangehouden voor openlijke geweldpleging

Benthuizen, 9 mei 2007

De Politie Haaglanden heeft drie jongens en twee meisjes uit Zoetermeer aangehouden voor openlijke geweldpleging tegen een vrouw uit Benthuizen.

Op 8 mei fietste de 21-jarige vrouw uit Benthuizen rond 17.30 uur door de Dorpsstraat. Ze passeerde daar drie jongens en twee meisjes die op drie fietsen naast elkaar reden. Ze namen zo ongeveer de hele weg in en en wilden de vrouw niet laten passeren. Daarom reed ze tussen de groep door.

De jongelui begonnen haar daarop uit te schelden. Vervolgens ontstond er een woordenwisselin die uiteindelijk uitliep op een handgemeen. De vrouw uit Benthuizen kreeg klappen, trappen en werd aan de haren getrokken.

Dit werd gemeld bij de politie. Rond18.00 uur hield de politie van Haaglanden in Zoetermeer de vijf, twee jongens en twee meisjes uit die plaats aan. Ze varieerden in leeftijd van 16 tot en 19 jaar De verdachten zijn voor het verdere onderzoek overgedragen aan de politie Hollands Midden en daar ingesloten.

Dit artikel is overgenomen uit een persbericht van Politie Hollands Midden. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.