Provinciale Staten op werkbezoek in Oude Rijnzone

Regio, 9 april 2007

Op 11 april 2007 gaan leden van de Streekplancommissie Oost van Provinciale Staten op werkbezoek in de Oude Rijnzone. Ze willen graag zelf ervaren waar de kansen zitten en wat de knelpunten zijn voor de streekplanherziening.

Inwoners worden uitgenodigd de Statenleden te vertellen hoe de omgeving verbeterd kan worden. Ze kunnen op de boot stappen in Bodegraven, Alphen aan den Rijn of Hazerswoude-Rijndijk.

Burgers kunnen met Statenleden in gesprek op één van de volgende locaties waar de Avifauna III aanlegt:

Aan de Rijnkade te Bodegraven van 10.30 uur tot 11.00 uur. Iedereen is hier van harte welkom voor een gesprek over onder meer het Groene Hart en de natte as.

Aan het Rijnplein te Alphen aan den Rijn van 12.00 uur tot 12.45 uur. Iedereen is hier welkom voor een gesprek over onder meer de herstructurering van bedrijventerreinen, de Maximabrug en de Gnephoek.

Bij de watertoren in Hazerswoude-Rijndijk van 14.45 uur tot 15.30 uur. Iedereen is hier van harte welkom voor een gesprek over onder meer woningbouw en revitalisering van de rivieroever.

Het werkbezoek van de Statencommissie is een vervolg op het publieksdebat met Statenleden dat eind vorig jaar plaatsvond in Alphen aan den Rijn. Dit voorjaar besluiten Provinciale Staten over de Streekplanherziening.

Bron: Omroep Rijnwoude