Kangaroo Dynasty wint tweede voorronde Popprijs

Hazerswoude-Dorp, 25 december 2006

De Leidse band Kangaroo Dynasty heeft zaterdagavond de tweede voorronde van de Rijn en Wouden Popprijs gewonnen. In jongerencentrum Het Stek in Hazerswoude-Dorp versloeg het Roadcrew, King Louie en Mens Erger Je N!et. De band staat op 17 maart in de finale van de bandjescompetitie.

De band Kangaroo Dynasty speelt rockmuziek. De zaterdagavond gespeelde nummers hadden soms wat weg van de Red Hot Chili Peppers en Incubus. De vakjury is van mening dat Kangaroo Dynasty de terechte winnaar is van de tweede voorronde. Zo vinden de juryleden dat de band uit goeie muzikanten bestaat en een boeiende en strakke set werd gespeeld. De jury gaf ook zijn complimenten aan de bevlogen zanger, die in staat was om het hele publiek mee te laten zingen.

Tijdens de voorronde is 235 euro ingezameld voor de inzamelactie van Radio 3FM. Het Rode Kruis gaat met de opbrengsten de landmijnenproblematiek te lijf.

De derde voorronde van de Rijn en Wouden Popprijs is op 20 januari. Dan spelen vier bandjes in Don Bosco in Zoeterwoude-Dorp.

Bron: Omroep Rijnwoude