Informatiebijeenkomst nieuwbouw Groene Hart Lyceum

Hazerswoude-Dorp, 1 december 2006

De gemeente wil geïnteresseerden graag op de hoogte brengen van de laatste stand van zaken rondom de nieuwbouw Groene Hart Lyceum. Daarom is er een informatiebijeenkomst op maandagavond 11 december om 19.30 uur in het Groene Hart Lyceum aan de ds. D.A. van den Boschstraat in Hazerswoude-Dorp.

In juni van dit jaar heeft de gemeenteraad ingestemd met de verplaatsing van de bestaande dependance van het Groene Hart Lyceum aan de ds. D.A. van den Boschstraat naar een nieuwe locatie aan de Sportparklaan, tegenover de Landvliethal. Met dit besluit wordt het ruimtetekort van het Groene Hart Lyceum opgelost en is bereikt dat de middelbare school voor de gemeente behouden blijft. Hierna is de projectgroep hard aan de slag gegaan om opening van het nieuwe schoolgebouw in het schooljaar van 2008-2009 mogelijk te maken.

Tijdens de bijeenkomst zullen de volgende onderwerpen aan de orde komen: de nieuwe locatie en de inrichting van de locatie, planning van de werkzaamheden en schetsen van het nieuwe schoolgebouw.

Ter voorkoming van misverstanden: de toekomstplannen voor de bestaande locatie aan de ds. D.A. van den Boschstraat zullen op deze informatieavond niet aan de orde komen.

Dit artikel is overgenomen uit een persbericht van de Gemeente Rijnwoude. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.