Parkeercontrole in de Willem Kloosstraat

Hazerswoude-Rijndijk, 16 november 2006

De politie gaat strenger controleren op fout parkeren in de Willem Kloosstraat in Hazerswoude-Rijndijk.

De herinrichting van de Potgieterlaan is in volle gang. Daardoor is er meer verkeer in de Willem Kloosstraat. Vooral op donderdag leidt dit tot ongewenste verkeerssituaties. De toegankelijkheid van de openbare ruimte wordt daardoor vaak belemmerd. En ook de bevoorrading van de winkels raakt in de knel.

In de Willem Kloosstraat mag alleen in de vakken geparkeerd worden. Omdat er nu zeer geregeld ook buiten de vakken wordt geparkeerd, wordt vanaf heden strenger gecontroleerd door de politie. En zal de politie strenger optreden tegen verkeerd geparkeerde voertuigen in de Willem Kloosstraat. Eerst worden waarschuwingen uitgedeeld, maar na 1 december volgen bekeuringen.

Opgemerkt wordt dat wordt gewerkt aan een plan voor verandering van de verkeerssituatie op de Willem Kloosstraat bij de parkeerplaatsen. De bedoeling daarmee is dat de winkels op de Willem Kloosstraat beter bereikbaar worden.

Dit artikel is overgenomen uit een persbericht van de Gemeente Rijnwoude. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.