Informatiebijeenkomst over plannen voor centrum Hazerswoude-Rijndijk

Hazerswoude-Rijndijk, 25 september 2006

De gemeente Rijnwoude organiseert op 9 oktober een informatiebijeenkomst over de plannen voor de herontwikkeling van het centrumgebied van Hazerswoude-Rijndijk.

In deze bijeenkomst licht de gemeente de onderzoeksresultaten naar de mogelijk nieuwe ontwikkelingen in het centrumgebied toe. Ook worden er tekeningen en schetsen van de verkenning getoond.

In de afgelopen maanden is een haalbaarheidsonderzoek uitgevoerd naar de toekomst van het voorzieningenpakket in de kern Hazerswoude-Rijndijk. Dit onderzoek houdt direct verband met de ontwikkelingstaak die de gemeente heeft toebedeeld gekregen als onderdeel van de Oude Rijnzone. Naast de onderzoeksresultaten wordt ingegaan op mogelijk nieuwe ontwikkelingen en worden er beelden van de verkenning getoond.

De bijeenkomst vindt plaats op 9 oktober in de grote zaal van Het Anker in Hazerswoude-Rijndijk. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur.Vanaf 19.30 uur kan iedereen binnenlopen.

Dit artikel is overgenomen uit een persbericht van de Gemeente Rijnwoude. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.