Informatieavond over Oude Rijnzone

Rijnwoude, 25 september 2006

Op maandagavond 2 oktober organiseert de gemeente een informatieavond over de plannen voor de Oude Rijnzone. Het gaat om de uitwerking van de plannen voor de deelgebieden Zoeterwoude/Hazerswoude en Alphen-West/Rijnwoude-Oost.

De gemeenteraad heeft onlangs een besluit genomen over de plaats van het station aan de RijnGouwelijn. Daarnaast beginnen de uitwerkingen van de deelgebieden Zoeterwoude/Hazerswoude en Alphen-West/Rijnwoude-Oost uit de transformatievisie Oude Rijnzone vorm te krijgen.

Binnenkort wordt de transformatievisie inclusief de deelgebieduitwerkingen en het voorstel voor de streekplanherziening vastgesteld door de stuurgroep Oude Rijnzone. Daaraan voorafgaand wil de gemeente de inwoners van Rijnwoude informeren over de stand van zaken en de hoofdkeuzes die bij de uitwerkingen gemaakt zijn. Deelgebied Zoeterwoude/Hazerswoude wordt begrensd door de Gemeneweg, N11, Oude Rijn en Burg. Smeetsweg. Deelgebied Alphen-West/ Rijnwoude-Oost omvat Prinsenschouw, Rijnwoude Oost, Het Oog van Koudekerk, Hoogewaard, Rijnhaven, Gnephoek en de omgeving van Rijn-Gouwelijnstation Alphen-Lorenzweg.

De informatieavond vindt plaats in de Raadzaal van het gemeentehuis in Hazerswoude-Rijndijk. De avond begint om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur.

Dit artikel is overgenomen uit een persbericht van de Gemeente Rijnwoude. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.