Voor de derde maal Rijn en Wouden Popprijs

Rijnwoude, 1 september 2005

Na twee succesvolle eerder editities gaat binnenkort weer de competitie van start voor live-bands uit de Rijnstreek (Leiden, Rijnwoude, Alphen).

Vanaf 1 september kunnen bands uit Leiden en omgeving zich inschrijven voor de Rijn en Wouden Popprijs. De derde editie van de prijs, die de afgelopen jaren uitgroeide van een bandjeswedstrijd naar een professionele muzikale strijd, moet beter worden dan ooit.

Wederom zullen de voorrondes gehouden worden in vier verschillende locaties. De Ridderhof in Koudekerk, Pleyn 68 en Stek in Hazerswoude en Don Bosco in Zoeter-woude zijn de podia waar dit jaar de muzikanten hun kunsten mogen vertonen. De voorrondes zullen beoordeeld worden door een deskundige jury, en de beste band van elke avond zal doorgaan naar de finale.

Enthousiaste bands kunnen zich van 1 september tot 1 november inschrijven via de website van de stichting Rijn en Wouden Popprijs (www.rijnenwoudenpopprijs.nl). Uit de aanmeldingen zullen 16 bands geselecteerd worden, die elk op een van de avonden zullen spelen. Van de vier bands op een avond gaat de beste door naar de finale die op 18 maart in Pleyn 68 zal plaatsvinden. De data van de voorrondes zijn als volgt: 19 november, 17 december, 21 januari en 18 februari. Meer informatie is te vinden op de website