Wedstrijd voor de toekomst

Rijnwoude, 18 maart 2005

Teken, dicht of schrijf over Rijnwoude in 2020 Doe mee !!!!

Ben jij ook wel eens benieuwd hoe de wereld er over 15 jaar uitziet? En hoe je eigen dorp er dan uitziet? Heb je daar ideeën over of heb je een bepaald beeld voor ogen? Misschien wel, misschien heb je er eigenlijk nog nooit over nagedacht.

Denk ‘ns na over je eigen omgeving Wij willen je vragen om daar wel over na te denken. Hoe zou jij willen dat jouw dorp er over 15 jaar uitziet. Wat denk je dan nodig te hebben of leuk te vinden, wat moet weg en wat moet er echt blijven?? Het spreekt voor zich dat jullie in een leuk huis willen wonen en dat er goede wegen moeten zijn. Bedenk dus vooral wat jouw leven leuk maakt, dus aan sportvelden, bibliotheek, skatebaan, speeltuinen, muziekverenigingen en als het nodig is een dokter en een tandarts in de buurt.

De toekomst in woord of beeld
Wat is nu belangrijk voor je en wat is over 15 jaar belangrijk? De mensen van de gemeente denken op dit moment ook diep na over de toekomst van alle voorzieningen in de gemeente. Alles kost geld en dat geld moet een beetje eerlijk verdeeld worden. De gemeente wil dat niet op eigen houtje beslissen maar samen met de inwoners. En daarom wil de gemeente ook graag weten hoe jullie over de toekomst van Rijnwoude denken. Maak een leuke tekening, een collage, verhaal of gedicht en wie weet win je er wel een leuke prijs mee. Je mag natuurlijk alleen iets maken. Het kan ook zijn, dat er in de klas aandacht besteed wordt aan de toekomstvisie en dan zou je bijvoorbeeld met de hele klas een mooi werkstuk kunnen inleveren.

Stuur jouw tekening/verhaal/gedicht/foto voor 16 april 2005 naar:
Gemeente Rijnwoude
Wedstrijd Toekomstvisie
Postbus 115
2394 ZG Hazerswoude-Rijndijk
of mail naar wedstrijd@rijnwoude.nl

Bron: Website gemeente Rijnwoude