Let op… uw buurman gaat verbouwen!

Rijnwoude, 21 december 2004

Uw buurman wil zijn woning 6 meter uitbouwen, aan de overkant van uw huis is een bedrijf van plan om een loods op te richten, de achterburen willen een verdieping op hun woning plaatsen, er komen kassen direct achter uw tuin...

Allemaal bouwwerkzaamheden die invloed hebben op uw woonomgeving en uw woongenot. U moet er toch niet aan denken dat u dat pas merkt als de heimachine voor de deur staat of de hijskraan bij u in de tuin inrijdt! Daarom is het belangrijk dat u de berichten van Ruimtelijke Ontwikkeling en Bouwen op de gemeentepagina leest.

U kunt op de gemeentepagina lezen welke bouw- en sloopaanvragen bij de gemeente zijn binnengekomen en voor welke bouwplannen vergunning is verleend. Ook worden vrijstellingsprocedures gepubliceerd als iemand een bouwplan indient dat in strijd is met het geldende bestemmingsplan.

Er zijn voldoende mogelijkheden om bouwplannen in te zien en om een bezwaarschrift in te dienen tegen verleende bouwvergunningen of vrijstellingsprocedures van het bestemmingsplan. U moet dat wel op tijd doen.

Lees daarom de gemeentepagina’s! Dezelfde informatie wordt ook op de gemeentelijke website gepubliceerd, kijk daarvoor op Rijnwoude.nl

Bron: gemeente Rijnwoude