Johann Olav Koss bij B.S.C.’68 als ambassadeur van Righ To Play

Benthuizen, 23 september 2004

Erik Pos ondertekent zaterdag a.s. als vertegenwoordiger van Pos Kaart de overeenkomst, waarbij de firma zich voor drie seizoenen als medehoofdsponsor van de seniorenselectie aan B.S.C.’68 verbindt.

Het gaat hierbij om een unieke overeenkomst, want het bedrijf in wenskaarten zal niet haar eigen activiteiten op de kleding van beide selectie-elftallen promoten, maar stelt de ruimte voor haar reclame-uitingen op de tenues ter beschikking aan de humanitaire organisatie Right To Play.

Right To Play streeft ernaar alle kinderen te laten sporten en spelen in de overtuiging, dat een kind een beter leven kan hebben door te sporten en te spelen. Ieder kind heeft het recht om te sporten en te spelen. Een recht, waarvoor deze organisatie zich sterk maakt.

Right To Play voert haar activiteiten vooral uit in ontwikkelingslanden en vluchtelingenkampen. Op de website (www.righttoplay.nl) worden de activiteiten nader toegelicht.

Als ambassadeur van de humanitaire organisatie zal zaterdag bij de ondertekening van de overeenkomst Johann Olav Koss, de viervoudige winnaar van het Olympisch goud op de winterspelen, op ons Erf aanwezig zijn.

Als schaatser wist hij ook tot drie maal toe de wereldtitel allround-schaatsen te veroveren en verbeterde hij maar liefst elf keer een wereldrecord. Belangstellenden kunnen de voormalige schaatsster van de Olympische Spelen van 1994 in Lillehamer (3 maal goud) tussen 12.00 en 12.45 uur bewonderen op het sportpark van B.S.C.’68 in Benthuizen.

Vanaf 15.00 uur kunt u van de uiting van Right To Play op de tenues getuige zijn, wanneer het eerste elftal van B.S.C.’68 voor haar tweede thuiswedstrijd aantreedt tegen haar tegenstander Sportief uit het Noorden.

Bron: B.S.C.'68