Comité 'Toekomst Koudekerk' met handtekeningen naar Raad

Koudekerk a/d Rijn, 29 juni 2004

Het Comité “Toekomst Koudekerk” heeft met haar plannen voor woningbouw op de locatie Bos Beton overweldigend veel steun van de bevolking gekregen. Donderdag 1 juli gaat het Comité met 1500 handtekeningen naar de Gemeenteraad van Rijnwoude.

Toen het Comité “Toekomst Koudekerk” eind mei begon met de handtekeningenactie hadden de leden niet durven dromen van dit grote succes. “We hadden natuurlijk wel verwacht dat de bevolking ons zou steunen, want woningbouw op de locatie Bos Beton is echt nodig voor Koudekerk” aldus Comitélid Erik Schrama. “Als doel hadden we voor onszelf gesteld 500 tot 1000 handtekeningen, maar bijna 1500 handtekeningen is een ongelooflijke steun in de rug. Daar kan de gemeenteraad echt niet omheen," aldus Schrama. Hij wil nog niet zeggen hoeveel handtekeningen er precies zijn opgehaald. "Dat maken we pas bekend als we het aanbieden aan de Gemeenteraad.”