Amalia-geboortemunten voor Ivy de Goede

Hazerswoude Rijndijk, 9 juni 2004

Ivy de Goede uit Hazerswoude-Rijndijk werd vorig jaar op 7 december geboren. De ouders werden bij de geboorteaangifte al door de gemeente Rijnwoude verrast met een Oranjeboeket, en nu mogen zij het speciale geboortegeschenk van Prinses Catharina-Amalia in ontvangst nemen.

Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Oranje en Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Máxima der Nederlanden bieden de kinderen die op dezelfde dag zijn geboren als Prinses Catharina-Amalia een geschenk aan in de vorm van een speciale geboorteset met Euromunten. De set is door de Koninklijke Nederlandse Munt geslagen en wordt voorzien van een unieke penning. Donderdagochtend werd in het gemeentehuis de speciale geboorteset door burgemeester Hessing overhandigd aan Ivy de Goede en haar ouders.