Politie zoekt getuigen beroving

Regio, 23 augustus 2002

De politie is op zoek naar getuigen van een beroving op de Albert Schweitzerbrug in Alphen aan den Rijn. Deze vond plaats op woensdag 21 augustus rond 18.10 uur.

Een 26-jarige Leidenaar stond op een trap achter de bushalte voor de regen te schuilen. Dit trapje verbindt de Eisenhouwerlaan met de Groenoord. Twee onbekende mannen spoten vloeistof in de ogen van de Leidenaar. Ook kreeg hij klappen. De onbekenden beroofden hem van een telefoon. De beroving is mogelijk gezien door iemand die met een fiets even verderop stond. De politie wil graag in contact komen met deze getuige en met mogelijke andere getuigen. Men kan naar het bureau komen of bellen met de politie in Alphen via 0900-8844.

Dit artikel is overgenomen uit een persbericht van Politie Hollands Midden. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.