Actie tegen opheffing postagentschappen

Rijnwoude, 1 december 2001

De vier postagentschappen in Rijnwoude zijn een handtekeningenactie begonnen tegen de geplande opheffing. Binnenkort overleggen de filiaalhouders met wethouder Uljee.

De postagentschappen zitten in supermarkten in Benthuizen, Koudekerk aan den Rijn en Hazerswoude-Dorp, en aan de Da Costasingel in Hazerswoude-Rijndijk. Moederbedrijf Postkantoren N.V. heeft laten weten dat de contracten niet worden verlengd. Daarna blijft er hoogstens nog een servicepunt voor postzegels, strippenkaarten en telefoonkaarten. Voor het versturen van een postpakket is de klant aangewezen op een postkantoor in Leiden, Zoetermeer of Alphen aan den Rijn.

Dit artikel is overgenomen uit het Leidsch Dagblad. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.