Fietser breekt sleutelbeen bij ongeval

Benthuizen, 8 juni 2001

Een 82-jarige fietser uit Alphen aan den Rijn heeft vrijdagochtend een gebroken sleutelbeen opgelopen nadat hij ten val was gekomen met zijn fiets.

De fietser reed over de Omleidingsweg in Benthuizen in de richting van de Nieuwe Hoefweg. Op dezelfde weg en in dezelfde richting reed een eveneens 82-jarige automobilist uit Zoetermeer. De automobilist wilde linksaf het Verbreepark in. De automobilist verwachtte hier voorrang te krijgen maar zag de fietser doorrijden, waarna hij stopte. Beide bestuurders schrokken. De fietser kwam ten val en werd met een gebroken sleutelbeen naar het Lange Land in Zoetermeer overgebracht.

Dit artikel is overgenomen uit een persbericht van Politie Hollands Midden. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.